O nás

SCLH představuje nový společný projekt ve spolupráci s USA-HOCKEY. Myšlenkou nového projektu je pomoc mladým hráčům z Evropy v proniknutí do profesionálního sportovního prostředí a zároveň vytvoření možnosti zviditelnit se před mezinárodními scouty a trenéry, kteří právě hledají mladé hráče do svých týmů nebo univerzit v USA. Scouti z USA budou po celou dobu projektu dohlížet na zápasový a zároveň tréninkový proces a projev hráčů na ledě i mimo něj.

SCLH – PLAYER COMBINE.

SCLH

PLAYER COMBINE

SCLH – Sport Company Learning Hockey je společnost, postavená na kolektivu trenérů a managementu s mezinárodní trenérskou zkušeností a spolupráci s týmy a scouty z Evropy i USA. Hlavním posláním je propojení nadějných evropských hráčů s americkým hokejovým prostředím a možnostmi mládežnického a univerzitního hokeje v USA. Náš program se nesnaží nahradit klubové možnosti hokejového rozvoje, i proto většina akcí probíhá v off-season, převážně v létě, a tak se dají využít i jako doplňková příprava na sezónu.

PLAYER COMBINE je hlavní vlajkovou lodí SCLH, projekt, který umožňuje hráčům z Evropy proniknout do hokejového profesionálního prostředí v USA. Ve spolupráci s lidmi, jejichž hlavní náplní je skauting do týmů, popřípadě do univerzitních týmů v USA. Nemusíte platit letenky, hotely a další vysoké náklady za cestu do USA na TRY-OUT,  který Vám stejně nedá jistotu, že hráč bude vybrán. Proto scouti a managementy týmů přiletí do Evropy, kde budou skautovat a vybírat si hráče do tamních AAA týmů, které aktuálně potřebují doplnit.

Stavíme proti sobě hráče na mezinárodní úrovni, měříme síly i s hráči z USA a ostatních zemí Evropy převážně ve věkové kategorii MIDGET (U-16). V projektu je pro Vás nachystán skauting, 12 zápasů na úrovni AAA během jedné akce, konzultace se skauty, a následně DRAFT do amerických týmů ratingu AAA, popřípadě přímo do USHL.